Wednesday, November 16, 2011

Lorong

Saje try2 kaler...da macam ok siket...tp still copy color orng


Monday, October 3, 2011

Thursday, August 18, 2011

harimau malaya.

hahaha....harimau malaya katenye.....ni aku ngah try2 lukis background....tp last2..fokus kat rimau tu gak..haish....

Monday, March 28, 2011

Forest Fable

Ni wallpaper yg aku wat tok salah satu product yg comp aku kuarkan...Buku citer cam Bedtime
stories...Hehehe....Saje je upload sbb nak promote kat korunk...haha


Office

Da lame x upload..ni aku wat tok office aku..sempena mengenang mangsa Tsunami kat jepun...

Thursday, January 20, 2011

Wednesday, January 19, 2011

Training

A'kum...illustrasi yg aku wat ni bkn lah sratus peratus idea aku..untk konsep aku amek dari buku ThunderBolt illustration...Aku usha artwork Chun Guan..aku suke stail kaler yg camni sbb nmpak kemas..
Aku akan master kan stail ni dulu, pastu baru training stail yg laen plak..sambil2 carik stail aku sndri..hehe




Friday, January 14, 2011

2011



Assalamualaikum semua...aku ni baru je lg nak men2 blog ni...so aku rase diz year aku nak aktif ngan blog aku ni..hehe..


Krea8tif


Ni time kre8tif conference...best gak mende ni..aku dpt jumpe ramai orng yg power2...